sibiupipecigar @ gmail . com

Mittwoch, 27. April 2011

Cercul Fumătorilor de Pipă și Trabuc pe City News Sibiu!


Un an oficial al fumatorilor de pipe si trabucuri!

Un articol de Angela Carabasu

Cercul Fumatorilor de Pipa si Trabuc din Sibiu a implinit un an, timp in care a reusit sa isi "inscrie" peste 30 de adepti al "fumatului sanatos". Sarbatoarea primului an de existenta a avut loc marti, 26 aprilie, in Cafe Wien. Si pentru ca o astfel de sarbatoare trebuie sa aiba si niste planuri de viitor, pasionatii de piapa si trabuc au hotarat ca in toamna sa se organizeze si o intalnire intre cercurile de fumatori din mai multe judete. (Mai departe pe City News Sibiu!)

Un an de la infiintarea Cercului Fumătorilor de Pipă și Trabuc - Sibiu! - Poze.




Dragi fumători,

iată câteva poze de la ultima noastră întâlnire, sărbătoarea primului an de existența cercului nostru. Pe lângă muzica de pian dedicată în mod special cercului nostru, gazda noastră, Café Wien, a pus la dispoziție oferte exclusive de trabucuri cubaneze pentru membrii noștrii.

Poze: http://www.abload.de/gallery.php?key=tho10Pys

Vizualizare plăcută!

Dienstag, 19. April 2011

Cercul Fumătorilor de Pipă și Trabuc a împlinit un an / Întâlnirea a 13-a


Dragi fumători,

Cercul Fumătorilor de Pipă și Trabuc Sibiu a împlinit un an de activitate! Pentru noi acest fapt este motiv să sărbătorim cu o întâlnire ceva mai festivă decât de obicei. Pe lângă muzică de pian dedicată în mod special cercului nostru, gazda noastră Café Wien va pune la dispoziţie oferte exclusive de trabucuri pentru membrii noștrii.

Ne vom întâlni în ultima marţi din lună, adică pe 26 APRILIE, ORA 20, CAFÉ WIEN, P-ȚA HUET NR. 4, SIBIU.

Sperăm să ne adunăm cât se poate de mulți la a 13-a noastră întâlnire!

Sonntag, 17. April 2011

Wellauer's Latakia Mixture (Review despre tutun - Tiberiu Toader)


La a XI-a întâlnire a Cercului Fumătorilor de Pipă și Trabuc din Sibiu am primit de la prietenul meu Georg, care tocmai ce s-a întors din Elveția, o cutie de Latakia Mixture de la Wellauer.

La deschidere am văzut un tutun tăiat panglică cu tulpini cu o aromă puternică de Latakia. Pipa se încarcă ușor dar înainte de aceasta se recomandă o ușoară aerisire. La aprindere se distinge aroma lemnului de cedru și a ierburilor aromate, cu fum corpolent si cremos. Arde foarte bine, nu necesită reaprindere și nu muscă la limbă. Lasă în jurul tău nota bărbatului care se relaxează într-o pauză după o muncă fizică și se gândește cum să o ia de la capăt. Lasă în urmă o cenușă pestriță închisă la culoare, dar destul de aspră. Este pe departe unul dintre cele mai bune Latakia pură recomandată în special pentru amestecuri. Până în prezent l-am fumat în formă pură în bol mic, de regulă seara.

Evaluare:
Forţa de aderenţă – mediu aromă; Gust - maxim complet; Room Note – tolerabil; Recomandare – maximă; Nota 5

Tiberiu Toader

Mittwoch, 6. April 2011

Fumătorii optimiști: 23 %


23 la sută din utilizatori sunt de părere că în România niciodată nu va fi introdusă o interdicție generală de fumat în baruri, restaurante și cafenele. După sondajul online realizat în luna martie, 35 % cred că o astfel de lege se va aplica în 2012. Restul rezultatelor: 17 % nu știu sau nu sunt interesați, 11 % așteaptă interdicția pentru anul 2013. Pe ultimul loc sunt "2011" și "după 2013".