sibiupipecigar @ gmail . com

Sonntag, 30. Mai 2010

Exclusiv - Sherry & Cherry (Review despre tutun)


Denumirea: Exclusiv - Sherry & Cherry
Producător: Pöschl
Felul tutunului: Virignia, extrem de aromatizat, tăiat în bucăți mici

Tutunul este foarte deschis la culoare, tăiat mic și imediat dupa deschiderea cutiei se simte o aromă intensă de cireșe - ca la o pungă de bomboane. Pipa este ușor de pregătit, tutunul se fumează la fel de ușor cam până la jumatatea vetrei. Apoi s-ar putea că jarul se stinge din cauza umezelei care se dezvoltă la Exclusiv - Sherry & Cherry, fiind un tutun foarte aromatizat. Aroma de cireșe se simte până la sfârșit însă pe cea de sherry nu prea am observat-o.

Exclusiv - Sherry & Cherry este ușor de găsit și în România unde se pare că produsele firmei Pöschl sunt destul de populare. Din când în când se găsește chiar și la benzinări unde din cauza ambalajului îşi păstrează condiția potrivită chiar și în aceste rafturi. - Totuși: Acest tutun este de recomandat doar iubitorilor de tutunuri foarte aromatizate.

Stefan Bichler

1 Kommentar:

  1. Am indentificat un nou magazin de profil care s-a deschis pe Calea Victoriei la nr 122 se numeste THE ROOM, si am ramas placut impresionat . Un magazin inradevar dedicat pasionatilor de trabucuri, aici poti gasi trabucuri si cubaneze si din nicaragua si honduras si dominicane . Dar au si o gama variata de bauturi pe care le poti acompania cu un trabuc de calitate . Am vazut ca au si pipe si tutun pentru pipa o gama destul de variata . Magazinul are si o zona in care poti sta si degusta trabucuri , foarte discret .

    AntwortenLöschen