sibiupipecigar @ gmail . com

Sonntag, 30. Mai 2010

Mac Baren - Mixture / Scottish Blend (Review despre tutun)


Denumirea: Mac Baren - Mixture / Scottish Blend
Producător: Mac Baren
Felul tutunului: Virignia, Burley, Cavendish; foarte puțin aromatizat; ready-rubbed

După prima impresie la deschiderea plicului se deosebesc bucățile deschise de tutun deschise la culoare de cele închise la culoare. O aromă destul de decentă de miere și cea de tutun Virginia este tipică pentru acest mixture care se produce la Mac Baren deja de mai multe decenii, cum scrie pe website-ul lor. Pipa trebuie pregătită cu grijă și sub nicio formă prea tare. La gust Mac Baren - Mixture / Scottish Blend seamănă cu Mac Baren - Navy Flake.

Grijă la cumpărături: din cauza ambalajului (plic de 50 g) depinde foarte mult de condițiile de depozitare în magazin dacă tutunul este prea uscat sau nu. - Acest mixture este tutunul meu “de fiecare zi”. Deci probabil nu sunt foarte obiectiv dacă fac o recomandare generală. Dar n-am încotro.

Stefan Bichler

2 Kommentare:

  1. Buna ziua... ma numesc Traian Deleanu, jurnalist la mai multe publicatii locale si nationale, printre care si revista nationala Corso. Am descoperit blogul dumneavoastra si mi se pare foarte interesant. Prin urmare, as dori daca se poate cateva date de contact - daca sunteti de acord, as dori sa realizez un reportaj cu promxima intalnire organizata de club. Datele mele de contact sunt: Traian Deleanu, traian@turnulsfatului.ro, telefon 0740 039 148.

    O zi buna

    AntwortenLöschen
  2. scottish blend.....Mac Baren fac tutunuri, hai sa le spun cinstite....Prefer un Navy Flake si am auzit numai de bine despre Perfect Plug. Scottish Blend este un tutun de fumat zi de zi, asa cum a auzit pipari care fumeaza numai Amphora, asa poti fuma 30 de ani numai scottish Blend, nu e un tutun pretentios dar aveti grija la depozitare, mai bine olositi o cutie metalica de la alt tutun. In plicurile de celofan se usuca repede.

    AntwortenLöschen