sibiupipecigar @ gmail . com

Donnerstag, 27. Mai 2010

Mac Baren - Navy Flake (Review despre tutun)


Denumirea: Mac Baren - Navy Flake
Producător: Mac Baren
Felul tutunului: Burley, Virignia, Cavendish, natural / foarte puțin aromatizat, flake

Acest tutun se deosebește de la prima vedere de alte tutunuri din cauza caracterului său flake. La culoare tutunul este deschis și se manifestă aroma tipică de miere. Personal, eu prefer metoda “fold and stuff” (pliant) pentru tutunuri flake, de preferat întro pipa cu vatra conică. Bineînțeles el poate fi și rupt în bucăți mici. Starea tutunului Mac Baren - Navy Flake este de obiciei chiar potrivită: nici prea uscată, nici prea umedă.

Tutunul se fumează spornic și își pastrează aroma sa decentă până la sfârșit. Navy Flake este - cu drept - printre cele mai populare tutunuri ale producătorului Mac Baren. Recomandarea mea călduroasă pentru toți iubitorii de tutunuri fără „fițe”.

Stefan Bichler

5 Kommentare:

  1. Din toate tutunurile incercate pana acum de la Mac Baren, acesta pot spune ca mi-a placut cel mai mult. E un flake dens, bine lucrat, se simte si o vaga aroma de rom, arde bine pana la capat. Si, spre deosebire de alte produse Mac Baren, nu am avut probleme de tongue bite. Buna recenzie pentru un tutun bun.

    PS : s-ar putea sa ma pot loga pur si simplu ca Nume si Adresa blog ? Nu am momentan aceasta optiune, doar cele standard. E doar o idee.

    Felicitari pentru blog si mult succes mai departe.

    AntwortenLöschen
  2. Buna ziua si multumesc pt. comentar. Adevarul este ca doar de acum 2 saptamani ma ocup de blog si inca nu prea sunt stapan pe toate setari si smecherii ... Trebuie sa caut daca exista undeva varianta de statut de admin multiplu ...

    Salutari!

    AntwortenLöschen
  3. In blogger - settings - comments - Who can comment ? bifati Anyone (prima optiune). Ar trebui sa mearga.

    Blogul meu actual este cinabru.info.

    AntwortenLöschen
  4. Buna ziua...din moment ce acest blog este destinat atat fumatorilor de trabuc, cat si informatiilor privind locurile de unde pot fi achizitionate, va propunem sa vizitati site-ul nostru trabucshop.RO. Va oferim produse de cea mai inalta calitate, diverse, potrivite in a va desavarsi gustul pentru un tutun de lux, originar din Cuba.

    AntwortenLöschen
  5. Navy Flake este un tutun pe care mereu il voi fuma cu placere. Marele avantaj este cutia metalica si forma de flake. Acestea pastreaza umiitatea tutunului pentru mult timp. Eu personal il frec intre palme inainte de a-l fuma. Au fost ani de zile in care Navy Flake era hai s aii spunem nereusit, acum 3 ani, a inceput sa redevina un tutun bun. Cand dati de el, daca va place virginia, luati-l!

    AntwortenLöschen