sibiupipecigar @ gmail . com

Donnerstag, 15. Juli 2010

Dunhill Early Morning Pipe (Review despre tutun)


Denumirea: Dunhill Early Morning Pipe
Producător: Scandinavian Tobacco Group
Felul tutunului: Oriental, Virginia, Latakia; englezesc; ribbon cut

După dispăriția lui Balkan Sobranie de pe piață Dunhill Early Morning Pipe este probabil cel mai cunoscut tutun latakia. Se prezintă cu o imagine colorată și este ambalat întro cutie rotundă care garantează o conservare foarte lungă în timp. Imediat după deschiderea cutiei se simte aroma tipică de latakia.

Pipa este foarte ușor de aprins și aroma se păstrează de obicei fără nicio problemă până la sfârșit. Eu personal am dedicat câteva pipe din colecție doar tutunurilor cu latakia - majoritatea fără filtru - pentru a evita un crossover neplăcut.

Dunhill Early Morning Pipe este un tutun destul de ușor care este de recomandat iubitorilor de latakia dar și fumătorilor care vor să încerce o dată “altceva”. Faptul că el se numește “Early Morning” este des discutat: oare este gândit ca tutun pentru prima oră a zilei sau este mai degrabă dedicat pentru o pipă devreme/târziu dimineața după o beție? Eu n-am ajuns încă la o conlcluzie.

Stefan Bichler

3 Kommentare:

  1. Un tutun excelent! Interesanta remarca cu betia, nu am incercat dar mi-ai dat o idee :))

    AntwortenLöschen
  2. Cred ca este preferatul meu de la Dunhill. Desi dimineata mi s-a parut prea mult, dupa pranz ori seara merge tare bine. E mai prietenos decat Nightcap sau 965. Ce mai, tare bun.

    AntwortenLöschen
  3. salutări piparilor sibieni.
    mă aflu în minunatul vostru oraş şi încerc să găsesc tutun de pipă. are cineva din domniile voastre o direcţie? cer scuze că dau un comentariu aiurea pe blogul dvs dar nu ştiu cum altfel să vă contactez. dacă poate cineva să îmi dea un răspuns pe ghibortz@yahoo.com vă rămân îndatorat. toate cele mai bune. ghiborţ

    AntwortenLöschen