sibiupipecigar @ gmail . com

Donnerstag, 27. Juni 2013

Întâlnire sub semnul trabucurilor noi.


Dragi fumători,

acestea sunt câteva poze de la întâlnirea din 25 iunie! A 39-a noastră reuniune s-a desfășurat sub semnul trabucurilor noi și a fost foarte bine frecventată.



Invitatul special în seara de marți a fost d-na Adriana Popescu, noul reprezentant al firmei Brands International la Sibiu. Ne-a prezentat câteva specialități de trabucuri noi, care de acum încolo vor face parte din gama ofertelor de la Café Wien. Iubitorii de trabucuri cubaneze vor avea posibilitatea de a achiziționa direct la cafenea următoarele sortimente de trabuc și de cigarillo:

Cohiba Siglio ICohiba Siglio IIH. Upmann Jose La PiedraMontecristo Edmundo (trabucuri) și Montecristo Mini 10Cohiba Club 10Guantanamera Cristales 5 (cigarillo-uri).

Bine ați venit, Adriana Popescu, în Cercul Fumătorilor de Pipă & Trabuc - Sibiu!



În această vară va fi introdus și cardul de membru al cercului nostru. Informații detaliate despre acest card și avantajele pe care le aduce vor urma în curând!

Mulţumim și lui Tiberiu Ionaș, care a adus o probă de vin cu propunerea organizării unei degustări de vinuri pentru cercul nostru. De asemenea, Marius Luca ne-a servit cu un whiskey bun și Tiberiu Toader ne-a adus două cutii de țigarete albaneze și muntenegrești drept suvenir din concediu. - Mulțumim tuturor!




Vizualizare plăcută!

Mai multe poze: http://www.abload.de/gallery.php?key=ffQqF0Ku

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen