sibiupipecigar @ gmail . com

Donnerstag, 26. März 2015

Thomas Radford - Sunday’s Fantasy (Review despre tutun)

 

Denumirea: Thomas Radford - Sunday’s Fantasy  
Producător: Pöschl, Germania  
Felul tutunului: Black Cavendish, Virginia; aromatizat (vanilie și fructe); tăietură mică și Wild Cut

Thomas Radford (1610 – 1675), care dă numele lui și altor produse de la Pöschl, a fost un producător de pipe și comerciant de tutun în Londra în sec. XVII, renumit pentru pipele lui din lut. Cel puțin așa scrie pe o fișă care se află în fiecare cutie de tutun Radford.

Thomas Radford - Sunday’s Fantasy este un produs din gama largă a tutunurilor de la Pöschl, expertul bavarez pentru mixtures aromatizate. Este de găsit și în România ca și țigaretele aromatizate cu numele de Thomas Radford - Sunday’s Fantasy cu un ambalaj asemănător și aceeași imagine. – O cutie foarte decorativă și reușită!

Imediat după deschiderea cutiei se simte o aromă intensă și dulce, tipică pentru mixtures care conțin Black Cavendish. Chiar extrem de dulce. - Tutunul care se află într-o pungă transparentă, lasă impresia colorată a unui amestec de bucăți de tutun mari și mici, mai deschise și mai închise la culoare. Spre deosebire de mirosul tutunului înainte de aprindere, aroma din timpul fumatului este mult mai decentă, chiar plăcută.

Este vorba de un tutun Pöschl, deci fumătorilor “puritani”: Feriți-vă! Pentru restul oamenilor Sunday’s Fantasy se recomandă ca fiind un tutun potrivit pentru cea mai aromatizată perioada a anului – sărbătorile de iarnă.

Stefan Bichler

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen