sibiupipecigar @ gmail . com

Sonntag, 13. Februar 2011

Borkum Riff - Genuine Pure Tobacco (Review despre tutun)


Denumirea: Borkum Riff - Genuine Pure Tobacco
Producător: Borkum Riff (Swedish Match), Danemarca
Felul tutunului: natural (Burley, Virignia); Ribbon cut

La deschiderea plicului se vede un amestec de bucăți deschise și închise de tutun. Borkum Riff - Genuine Pure Tobacco este tăiat în bucăți mici, deci vatra este ușor de umplut și o pipă cu vatra mică se poate pregăti fără nici o problemă.

Inscripția de pe plic ne spune că tutunul are “authentic tobacco flavour and agreeable aromas of nuts, chocolate and coffee”. Pot să confirm o oarecare aromă de nucă însă n-am simțit nici ciocolată, nici cafea. Dar acest fapt nu mă deranjează deloc fiindcă eu personal oricum prefer arome mai naturale. Pentru Borkum Riff - Genuine Pure Tobacco și Classic Pure Tobacco este folosită marfă din Franța, Filipine, Argentinia și Bulgaria. Cel puțin așa scrie pe pagina web de la Borkum Riff unde se află o descriere foarte interesantă și lungă despre aceste două mixtures. Informații care din păcate sunt foarte rar oferite din partea producătorilor.

Tutunurile Borkum Riff sunt de obicei renumite pentru mixtures aromatizate de tutun. Borkum Riff - Genuine Pure Tobacco - ca și Classic Pure Tobacco care urmează să fie descris aici - este o excepție plăcută.

Stefan Bichler

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen